Підбір за параметрами

Нестандартні розміри
Врізка
Чверть на полотні

Новинки

Скандинавський стиль

per page
Показано 13 - 24 з 26 товарів
Показано 13 - 24 з 26 товарів

Міжкімнатні двері у скандинавському стилі

Двері у стилі сканді – це почуття умиротворення, порядку та приємної прохолоди в інтер'єрі вашого приміщення. Як і решта елементів інтер'єру в скандинавському стилі, вони передають спокійну, чисту та елегантну атмосферу. Під стиль підходять двері в білому кольорі та його відтінках. Скандинавські двері відрізняються від інших великою кількістю прямокутників, які ідеально вписані в полотно, їм властива строгість і простота. Вони добре підходять для облаштування великих приміщень, а також невеликих і навіть окремих кімнат. Відмінна риса стилю – краса та елегантність дизайну, стриманість, ощадливість до природи та сучасність.

Білі двері у скандинавському стилі – ідеальний варіант, вони найбільш елегантні та красиві. Якісні матеріали, ідеальна геометрія дверного полотна та надійна фурнітура є складовою ідеальних міжкімнатних дверей. Різноманітність вибору білих міжкімнатних сканді дверей в асортименті магазину InteriorDoors дозволить кожному втілити свої мрії про скандинавський інтер'єр у себе вдома.

Особливості інтер'єрів у скандинавському стилі

Скандинавський стиль з'явився у 50-х роках минулого століття, але нова хвиля популярності прийшла до нього останні кілька років. Скандинавський регіон - це Північна Європа, яка включає в себе такі країни як Фінляндія, Швеція, Норвегія та Ісландія. Головне правило інтер'єру – комфорт, який поєднує естетичність та практичність. Естетика проявляється у загальному враженні першого знайомства з інтер'єром. Чистота, світло, елегантність зливаються з практичністю мінімумом аксесуарів та максимумом функціональності.

Міжкімнатні двері у скандинавському інтер'єрі

Аксесуари в інтер'єрі

У скандинавському інтер'єрі використовується мінімум декору, а аксесуари мають бути максимально функціональними. Використовують велику кількість різнорівневого освітлення, наприклад, бра, настільні лампи та світильники. Популярністю користуються дзеркала, картини, постери та арт-інсталяції.

Купити міжкімнатні двері у скандинавському стилі

Більшість моделей дверей у скандинавському стилі можна купити щодня замовлення зі складу. Деякі моделі привозяться лише на замовлення. Якщо двері в необхідному розмірі знаходяться на складі ми можемо доставити їх по Києву та області в день замовлення або на наступний день. Можливий самовивіз із нашого складу за попереднім замовленням. Наші майстри виконають якісну установку за допомогою професійного інструменту.

Доставка скандинавських міжкімнатних дверей нашим автомобілем можлива для таких населених пунктів Київської області – Баришівка, Басань, Біличі, Білогородка, Березань, Биків, Бориспіль, Борова, Бородянка, Боярка, Бровари, Буча, Бишів, Вишневе, Ворзель, Вишгород , Гатне, Гора, Горенка, Гостомель, Гребінки, Димер, Ірпінь, Катюжанка, Клавдієво, Княжичі, Кодра, Колонщина, Коцюбинське, Червоне, Крюківщина, Леонівка, Лісники, Любарці, Лютіж, Михайлівка-Рубежівка, Морозівка , Перемога, Пісківка, Петрівське, Петропавлівська Борщагівка, Ржищів, Семиполки, Синяк, Софіївська Борщагівка, Стайки, Стоянка, Українка, Фастів, Феневичі, Хотів, Чабани, Шпитьки та ін. Вартість доставки уточнюйте у менеджера при замовленні. Для віддалених населених пунктів доставка здійснюється компаніями-перевізниками.

Часті питання про міжкімнатні двері Скандинавські

  • Які міжкімнатні двері Скандинавські найдешевші?

    На сьогоднішній день найдешевшими дверима Скандинавські є моделі:

  • Які двері Скандинавські найпопулярніші в 2024 року?

    Найпопулярніші моделі Скандинавські в цьому році:

  • Який колір міжкімнатних дверей у скандинавському стилі?

    Найбільш популярні двері у білому кольорі та його відтінках. Характерна наявність ліній та прямокутників на дверному полотні.

  • Які аксесуари використовуються у скандинавському інтер'єрі?

    У скандинавських інтер'єрах використовують мінімум аксесуарів, але з максимальною функціональністю. Це можуть бути бра, настільні лампи, світильники, дзеркала, картини, постери та арт-інсталяції.